Kobuta japán étterem Budapest, Hegedűs Gyula u. 56, 1133

Kobuta japán étterem



91 Értékelések
  • péntek12:00–15:00
  • szombatZárva
  • vasárnapZárva
  • hétfő12:00–15:00
  • kedd12:00–15:00
  • szerda12:00–15:00
  • csütörtök12:00–15:00


Kobuta japán étterem Budapest, Hegedűs Gyula u. 56, 1133


Az üzletről

|

Kapcsolatok

Weboldal
Hívjon minket
+36203703653
Budapest, Hegedűs Gyula u. 56, 1133

Nyitvatartási idő

  • péntek12:00–15:00
  • szombatZárva
  • vasárnapZárva
  • hétfő12:00–15:00
  • kedd12:00–15:00
  • szerda12:00–15:00
  • csütörtök12:00–15:00

Funkciók

  • Házhozszállítás
  • Betéti kártyák
  • Kisgyermekeknek megfelelő
  • Családbarát
  • Helyben fogyasztás
  • Alkohol
  • Bor
  • Kávé
  • Sör
  • Ebéd
  • Desszert
  • Asztalok
  • Lehet foglalni
  • Kifőzde
  • Vacsora
  • Halal étel


Ajánlott értékelések

Sandy Juhasz
03.11.2023
Kobuta japán étterem
The restaurant is really nice. The food is good and very nice organized/decorated on the plates. Ramen noodle was tasty with egg and pork in it. The restaurant can give place to approximately 30 persons. The Japanese background music makes the atmosphere friendly and pleasant.
Czedli Szilvia
26.09.2023
Kobuta japán étterem
Vegyes élményekkel távoztunk, míg az ételek nagy része remek volt (mint a galamb vagy a gyoza), addig a kacsamáj kihagyott lehetőségnek tűnt az éretlen mangó miatt, a wagyuval pedig valószínűleg rossz napot fogtunk ki. Azért még egy tesztre lehet, hogy visszamegyünk.
Anastasia Dutova
16.09.2023
Kobuta japán étterem
Takács Lajos főztjéhez kétszer volt szerencsém, de egyik sem egy Kobuta-vacsora részeként: a rament kóstoltam az MGE Aranyszalagos-gálán, illetve a marhapörköltet a Kenyérlelke fesztiválon.Intenzív ízek, gyönyörű lágytojás, tökéletesen omlós hús, hibátlan mindkét fogás! Kategóriájukban a legjobbak, amiket valaha ettem.
Balázs e.g. Smith
06.09.2023
Kobuta japán étterem
Takács Lajos?Takács Lajos!!Nagy rajongoja vagyok, meg az Olimpias idokre visszanyuloan, igy, amikor hallottam a Kobutarol, azonnal tudtam, hogy ki kell probalni. Meg aztan meg nehanyszor...Az etlap - bizonyos ertelemben - meg az Olimpia tablajanal is szukebb, mivel tobb allando tetel is van rajta, de hetente mindig vannak ujdonsagok, variaciok. Nehany emblematikus tetel nem hianyozhat, peldaul a madartej, vagy a mangos kacsamaj, a tobbi tetel nagyja pedig japan (nem szusi). Fantasztikus ramen, zsenialis husos taska, sokkoloan csodalatos tonkatsu. Rajongok a rantott husert, ettem sok jot, csinaltam magam is, de ez uj dimenziokba helyez mindent. Az ize, az allaga, aki nem probalta, nehezen tudja elkepzelni. A legzsenialisabb elso alkalommal volt, vagy tarja, vagy zsirosabb hosszkaraj lehetett (inkabb az utobbi), de az a zsir... atlenyegult valami esszencialis izelmennye. Feledhetetlen.A husos taska eleg banalis dolog, de ahogy a Kobutaban keszitik, teljesen mas ertelmet nyer. Intenziv izu, konnyed allagu, a hozza adott martas meg egyszeruen oruletes.A desszertek nagyon egyszeruek, a madartej mellett altalaban egy desszert van, azok se agyonbonyolitott tetelek. Karamellhab barackokkal. Ki a fene gondolna, hogy a hatasa olyan, mintha az ember izlelobimboit red bullal lefozott kaveba kevert speeddel turboznak fel? Annak a karamellhabnak komolyabb szemelyisege van, mint jonehany celebnek, vagy “influenszernek”. Akarok meg! Meg!A vendeglatok nagyon kedvesek es kozvetlenek, mar a masodik alkalommal felismertek minket. A legtermeszetesebb kedvesseggel magyarazzak el, ha valamelyik etel elfogyasztasa nem teljesen magatol ertetodo, es a villat is olyan hozzak az embernek - ha nem boldogul a palcikaval -, hogy egy pillanatra se erezzuk magunkat bena turistanak.
Balázs Benyó
05.09.2023
Kobuta japán étterem
Lenyűgöző, fantasztikus utazás az ízek birodalmában! Különösen ajánlom a kacsamájat és a mangalica gyozát, valamint a deszerteket!
Hajdu György
05.09.2023
Kobuta japán étterem
A kedvenc budapesti japán étterem feltérképezése projekt során futottam bele a hatalmas hirdetésükbe. Sztárséfet és autentikus ízvilágot ígértek.A foglalás során minden rendben zajlott, azonban megérkezve a Jó estét kívánokra egy igen széles Sziaasztok! jött válaszul. Mondják, hogy a legelső benyomás sokat számít. Amit a visszaigazolás során Rolléder úr felépített, az ott vissza is omlott rögtön. Kétségbeesett és következetes magázódásomra következetes tegeződés történt végig. Ugyan kiemelték mások, hogy közvetlen a személyzet, de egy péntek esti buliban ez a közvetlenség előny. Egy elegáns, sztárséfes étteremhez véleményem szerint a formális stílus illik. Mindenesetre az első néhány kommunikációs fordulat után egyértelmű, hogy szeretnék-e tegeződni, vagy sem. A céges arculat minden körülmények között történő erőltetése a McDonald's-hoz illik, a Kobutához nem (emlékszem még azokra az időkre, amikor a mekiben a 60 éveseket is letegezték a tinédzserek). Szénsavas üdítőitalokból nem lehetett választani, de teák és limonádék elérhetők.A ramen itt annyira nem jött be, de inkább a kombináció tehet erről, a minőség más itthoni japán éttermekhez hasonlóan kicsit sem volt kifogásolható. A grillezett lazacfilé azonban nem volt eléggé megsütve (nem kérdezték, hogy szeretném), valamint nagyon kevés is volt.A hely hangulata nekem nem jött be, habár a nyitást legfeljebb pár hónappal követően voltam. Jó pont a minimalizmus miatt, azonban inkább nagymama ebédlője hangulatot árasztott, semmint japánt. Japán zene nem szólt.Egy csillagot vontam le a magasnak mondható árfekvés miatt, felet az elegánsnak tekinthető helyen következetes tegeződő személyzet miatt, felet az interiőr, japán zene hiánya, nem annyira bejövős lazac, ramen és kis adag miatt.
Ádám Szalai
04.09.2023
Kobuta japán étterem
Egyszerűen eszméletlen!A helyszín önmagában nem a legdizájnosabb, legkülönlegesebb, látszik hogy eredetileg nem ezt a célt szolgálta, viszont kellemesen át lett alakítva, megteszi. Az hogy le kell ereszkedni picit a földfelszín alá kissé elszigetel minket a külvilágtól. Kedves hely.A kiszolgálás személy szerint nekem nagyon tetszett, a pincérek egy hölgy és egy úr nagyon közvetlenek pörgősek barátiak voltak, nem karót nyelt modoros arisztokratikus pincérstílus hanem a mai modern szimpatikus fajta. Figyelmesek és érdeklődőek.Az ételek.. hát őszintén szólva ha egy sivatagos puszta közepén lenne pincér nélkül az étterem akkor is öt csillagos lenne az ételeknek köszönhetően. Kerestem a szavakat de a legpompásabbak sem fejezték ki azt az élményt amit nyújtott a chef főztje. Az adagok rendben vannak pont jól lakik az ember. A látvány... akár egy festmény egy igazi ételköltemény... és a hozzá párosuló finom kedves kissé egzotikus illatok elbódítják az embert. Ha ez nem lenne elég az ízek.. azok a csavaros okosan át gondolt és összetett ízek a válogatott frissen kreatívan vásárolt alapanyagok felrakják a Michelin csillagot a hely neve mellé.Én személy szerint ötöt is adnék belőle.
Dorozsmai Endre
02.09.2023
Kobuta japán étterem
Csúcshely. Mi az Aranyszalagos termékek gáláján voltunk ott.
Béla Csörgő
02.09.2023
Kobuta japán étterem
Egy valóban felejthetetlen borvacsora, ahol a kiváló minőségű alapanyagokból készült fenséges falatok mellé valóban azokhoz illő borokat kóstolhattunk, melyet az ár tartalmazott. A hely is kifejezetten szimpatikus volt, nem volt zsúfolt, mindenki kényelmesen elfért. A felszolgálók profik voltak, ismerték az ételeket. Teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel. Mindenkinek ajánljuk.
Kinga Tóth
02.09.2023
Kobuta japán étterem
Kiváló alapanyagokból, egyedi módon elkészített fogások. Barátságos, hozzáértő kiszolgálás. Érdemes több fogásos menüvel próbálkozni.

Értékelés hozzáadása

Térkép

Budapest, Hegedűs Gyula u. 56, 1133
Kobuta japán étterem