Konténerház

 


Családi ház 240.000Ft/m2-tól!

Miért költenél panel lakásra ha családi házad is lehet ennyiért?!

 

A konténerház előnyei közé sorolható, hogy költséghatékonyak, könnyen bővíthetők, nem lehetetlen a mozgatásuk egyik pontból a másikba, és rendkívül praktikusan berendezhetők. Hétvégi háznak, lakóháznak első osztályúak, annak ellenére, hogy Magyarországon még kevésbé elterjedtek.

A konténerházak bármilyen variációban összeépíthetők és lejtős telek sem jelent akadályt. A konténer anyaga masszív, tartós ,bármit elbír, ellenálló és mivel szabványos könnyedén összeépíthető. Szállítása nem ütközik nehézségekbe, ez pedig a zöld lelkületűeknek jó hír.

Ásványgyapot vagy poliuretán szigetelésük, beépíthető fűtő és klímaberendezésük teszik őket jelen éghajlati viszonyaink mellett egész évben lakhatóvá. Belső terükben konyha, fürdőszoba, wc egyszerűen kialakítható. A házba elektromos hálózat, víz és csatornarendszer közvetlenül telepíthető, belső terük tetszés szerint variálható. Épületháznak kiváló, burkolni pedig számtalan módon lehet. Közműrendszer hálózatra köthető (gáz/villany) vagy részben önellátó (napkollektor,hőszivattyú) kivitellel. Nyilván az alábbi tényezők a kivitelezés költségeit jelentősen emelhetik.

A konténerház a kortárs építészet kedvenc háztípusa, nagy divatja Németországban és a skandináv országokban van.

Praktikusságát növeli, hogy az un. Plug in installációval nem igényel különösebb terep rendezési feladatokat. Házad kedved szerint formálhatod, bővítheted. További előnye, ha valamilyen okból költöznöd kellene csak a telektől kell megválnod, mert a házad, a jól megszokott környezeted veled költözhet!

Fontos tudni, hogy a konténerház nem építési engedélykötelezett, de bejelentés kötelezettsége van.

26m2-től akár 300m2 családi ház méret is megvalósítható a tégla vagy könnyűszerkezet építésű háznál jóval kedvezőbb áron. Miért költenél egy 40m2 panel lakásra 10 milliót ha ezen az áron családi házba költözhetsz a családoddal?!

!!Gyártási idő 90 napon belül!!

Áraink: 240.000 Ft/m² Áron

Az ár nem tartalmazza: helyszínre szállítást, alapozást, a telekre történő épület beemelést és mozgatást, közművekkel kapcsolatos engedélyeztetések költségeit.

Pásztor Szabolcs

+36 20 317 80 10

bonumventus@gmail.com


Partnereink:

 

                                                    https://pozsgay.hu/

 

                                                    http://www.copyland.co.hu/